دیوارپوش فایبرگلاس یک انتخاب به صرفه برای تغییرات مجذوب کننده در دکوراسیون
به گزارش وبلاگ لوازم آشپزخانه، دیوارپوش فایبرگلاس محصولی ترکیبی، ساخته شده از مواد نفتی و پشم و شیشه می باشد که به عنوان پوشش سطوح مختلف در ساختمان کاربرد دارد. این نوع از دیوارپوش به علت ویژگی های خاص و قابلیت های منحصر به فردی که دارد، در سال های اخیر هواداران بسیاری پیدا نموده. در این مقاله ویژگی ها و انوع مختلف دیوارپوش فایبرگلاس را برای استفاده در دکوراسیون داخلی توضیح خواهیم داد.
دیوارپوش های فایبرگلاس
فایبرگلاس به نوعی پلاستیک تقویت شده با فیبر گفته می گردد که به پلاستیک تقویت شده با الیاف شیشه ای نیز مشهور است. نحوه ساخت آن به این نحو است که الیاف شیشه داخل یک ورق صافش شده و به صورت رندوم درون یک پارچه قرار می گیرند. دیوارپوش فایبرگلاس در حوزه تخصصی دکوراسیون داخلی به نام دکوراتیو نیز شناخته می گردد.
فایبرگلاس به منظور تزیین و زیباسازی سطوح مختلف در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجا که استفاده از آن بدون تخریب سطوح و تنها با نصب پانل دیوارپوش فایبرگلاس بر روی مصالح مختلف، در زمان اندک امکان پذیر است، بسیار محصول پر کاربردی می باشد. تنوع طرح و رنگ در دیوارپوش های فایبرگلاس منجر شده تا هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را در سبک های دکوراسیون داخلی داشته باشند.
دیوارپوش فایبرگلاس طرح آجر و دیوارپوش فایبرگلاس طرح سنگ دو نمونه از انواع مختلف این دیوارپوش هستند که هر کدام کاربری ویژه ای دارند. انواع دیوارپوش فایبرگلاس طرح سنگ، که رنگ ها و مدل های مختلفی از طرح سنگ را ارائه می دهند و به آن دیوارپوش فایبرگلاس راک (Rock) نیز گفته می گردد، علاوه بر دکوراسیون داخلی خانه، در نمای بیرونی ساختمان و محیط هایی مانند حیاط خلوت، تراس هایی با دیوارهای بلند به کار می فرایند.
دیوارپوش های طرح آجر نیز به همین نحو امکان کاربری در هر دو فضا را داشته اما متداول ترین کاربرد آن ها در دیوار پشت شومینه و یا بالکن ها هستند. به طور کلی دیوارپوش های فایبرگلاس به دو شکل در بازار عرضه می شوند.
یکی از اشکال آن بافته های فایبرگلاس هستند که ظاهری شبیه به کاغذ دیواری یا پارچه داشته و به آن دیوارپوش فایبرگلاس رولی نیز گفته می گردد و شکل دیگر آن، پانل های جامد و سخت هستند که فرم واقعی تری به خود می گیرند. می توان گفت دیوارپوش های فایبرگلاس چیزی در حد فاصل کاغذ دیواری و پوشش رنگ هستند که با هر کدام از این دو تفاوت ها و شباهت هایی دارند. پس می توانید برای ایجاد محیط صمیمی یا رسمی در منزلتان بهره ببرید.
مزایای دیوارپوش کامپوزیت (فایبرگلاس)
دیوارپوش های فایبرگلاس که زیر مجموعه دیوارپوش های کامپوزیت محسوب می شوند، دارای ویژگی های مثبت بسیاری هستند که منجر به استفاده فراگیر آن ها در دکوراسیون داخلی شده است. علاوه بر زیبایی چشمگیر این دیوارپوش ها می توان به تنوع بالای آن ها نیز اشاره نمود. رنگ دیوارپوش فایبرگلاس از تنوع بالای برخوردار بوده و دست مشتری را در انتخاب و ست کردن با دکوراسیون داخلی مورد نظر کاملا باز می گذارد.
از مهم ترین مزایای دیوارپوش فایبرگلاس می توان به نصب آسان آن ها اشاره نمود. دیوارپوش های فایبرگلاس به راحتی و بدون صرف زمان زیاد، بعلاوه بدون احتیاج به تخریب و ساخت دیوار، بر روی دیوار قبلی نصب شده و نمای زیبایی را به خانه می بخشند و اغلب احتیاج به زیرسازی ندارند. مهمتر اینکه بسیاری از دیوارپوش های فایبرگلاس قابل شستشو نیز هستند در نتیجه برای آشپزخانه هم کاربرد دارند.
ویژگی دیگر دیوارپوش فایبرگلاس، مقاومت بالای آن است که در برابر حرارت و مجاورت با انواع مواد شیمیایی از مقاومت بسیار بالایی برخوردارند و در صورت وقوع حریق و آتش سوزی، به علت غیر قابل اشتعال بودن، آسیب کمی متوجه آن ها می گردد. در نتیجه اگر می خواهید شومینه خانه، نقطه کانونی باشد بدون نگرانی می توانید برای دیوار بالای آن بهره ببرید.
بعلاوه عایق بسیار مناسبی در برابر آلودگی صوتی و حرارت هستند. دوام بالا و عمر طولانی آن نیز بسیار مورد توجه مشتریان این متریال است و صرفه مالی آن را تضمین می نماید. به همین علت برای آپارتمان ها نیز بسیار مناسب می باشد.
دیوارپوش فایبرگلاس نسوز ضد ضربه بوده و در برابر انواع ضربه و خراش و پارگی، از استحکام خوبی برخوردارند. این دیوارپوش به راحتی می تواند ترک ها و آسیب های روی دیوار را بپوشاند و دارای قابلیت رنگ آمیزی و ایجاد طرح های متنوع بر روی آن است.
نکته بسیار حائز اهمیت آن است که در ساخت این دیوارپوش ها از مواد سمی استفاده نشده و آلودگی مضری برای محیط زیست ایجاد نمی نمایند. خاصیت ضد قارچ و ضد باکتری این دیوارپوش ها نیز استفاد از آن ها در محیط های حساسی مانند آشپزخانه، حمام و سرویس های بهداشتی امکان پذیر می نماید.
منبع: اتاق