نحوه راه اندازی خط تولید مواد شوینده شامپو و مایع ظرفشویی - ماشین سازی حسنی

به گزارش وبلاگ لوازم آشپزخانه، رپرتاژآگهی - محصولات شوینده جزو اولین نیازهای ضروری در زندگی روزمره مردم هستند چون بهداشت شخصی و عمومی با استفاده از این مواد حاصل می شود. مواد شوینده در دو نوع بهداشتی و صنعتی تولید می شوند. شوینده های بهداشتی در واقع همان موادی هستند که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها به فروش می رسند. اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار سودده هستید راه اندازی خط تولید مواد شوینده انتخاب درستی است اما باید در این راستا اطلاعات کافی داشته باشید. این کار چندان سخت و یا غیرممکن نیست و همچنین تخصص آن چنانی نیاز ندارد چون در هر صورت باید برای تولید متخصصانی را استخدام کنید. به هر حال باید علاوه بر سرمایه اندک اطلاعات کافی هم داشته باشید تا بتوانید در راه اندازی خط تولید مواد شوینده به موفقیت برسید.

نحوه راه اندازی خط تولید مواد شوینده شامپو و مایع ظرفشویی - ماشین سازی حسنی

راهنمای راه اندازی خط تولید مواد شوینده

راه اندازی خط تولید مواد شوینده نظیر شامپو و مایع ظرف شویی که بیشترین کاربرد را در مصرف روزانه دارند، به دلیل ارزش افزوده جزو تولیدات سودآور محسوب می شود. برای شروع کار ابتدا باید از سازمان وزارت بهداشت مجوزهای لازم را کسب کنید چون شوینده های بهداشتی حتما باید مورد تأیید سازمان بهداشت قرار بگیرند و عملا کار بدون مجوز امکان پذیر نیست. پس از أخذ مجوز اولین اقدام تهیه تجهیزات و دستگاه های لازم است. هر چه نیروی انسانی در تولید مواد شوینده کمتر دخیل باشد بازدهی و سوددهی بیشتر است به همین دلیل بهتر است از دستگاه های اتوماتیک استفاده کنید تا نیروی انسانی به حداقل برسد. دستگاه ها باید تمام استیل باشند و طبق آخرین تکنولوژی روز دنیا تولید شده باشند.همچنین باید گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند.

در ماشین آلات و دستگاه ها در راه اندازی خط تولید مواد شوینده مقاوم و با دوام تر باشند، کار تولید راحت تر می شود. معمولا برای شروع کار باید دستگاه هایی نظیر: دستگاه لیبل زن، شیرینگ پک و جت پرینتر، دستگاه میکسر عادی و میکسر دور پایین، دستگاه درب گذاری اتوماتیک، ماشین پر کن دنده ای و نوار نقاله را تهیه کنید. تمام دستگاه ها باید مکانیزه و مجهز به سیستم کنترل باشند. پس از تهیه دستگاه های لازم باید به فکر مواد اولیه باشید. هر ماده شوینده مواد اولیه مخصوص خود را دارد. به عنوان نمونه: برای راه اندازی خط تولید شامپو باید موادی از قبیل اتیلن، انواع روغن های گیاهی، اسانس، مونو استئارات، گلایکول، نمک طعام برای ایحادغلظت مناسب شامپو و غیره را تهیه کنید. نکته مهم دیگر این که هر کدام از مواد اگر کم یا زیاد شوند روی کیفیت نهایی شامپو اثر می گذارند. حال که با نحوه راه اندازی خط تولید مواد شوینده آشنا شدید، بهتر است با خط تولید دو ماده شوینده سودده نیز آشنا شوید.

خط تولید شامپو

تجهیزات لازم جهت راه اندازی خط تولید شامپو شامل مخزن بارگیری مواد اولیه، میکسر با امکان سیرکولاسیون و هموژن کردن مواد، مخزن آرامش یا انتقال مجهز به پمپ خلاء، میکسر دور پایین برای افزایش سرعت خروج حباب و تجهیزات بسته بندی می شود. در این خط تولید ابتدا بشکه های حامل مواد اولیه، این مواد با فرمولاسیون از قبل معین شده را داخل میکسر می ریزنند و با هم ترکیب کرده و به مخزن انتقال می ریزند. در این مخزن زمان معینی را برای استراحت مواد اختصاص می دهند تا کف حاصل از میکس فروکش کند. بعد از این مرحله مواد برای بسته بندی آماده می شوند و توسط دستگاه پرکن داخل ظروف مخصوص پر می شوند و سپس از طریق جت پرینتر تاریخ زنی و شماره گذاری می شوند. برای راه اندازی خط تولید مواد شوینده شامپو گزینه مناسبی است چون نسبت به سایر شوینده ها به صرفه تر است.

خط تولید مایع ظرف شویی

راه اندازی خط تولید مایع ظرف شویی نیز تقریبا مشابه خط تولید شامپو است اما ریز تفاوت هایی در این دو خط تولید وجود دارد. مواد اولیه در تولید مایع ظرف شویی شامل: سولفونیک اسید، تگزاپون، انواع اسانس، لورامید، نرم کننده، کوکونات و غیره می شود. مایع ظرف شویی فرمولاسیون خاصی دارد که با تولید کف باعث چربی زدایی از روی ظروف می شود. این فرمول طوری طراحی شده که مواد چربی زدایی به پوست دست آسیب وارد نمی کنند و سازگاری مناسبی دارند. به طور مثال در ترکیب آن ها نرم کننده یا گلیسیرین استفاده شده است. تفاوت دیگر مایع ظرف شویی با شوینده های دیگر در این است که کف حاصل از میکس مواد در مخزن انتقال در زمان استراحت خود به خود فروکش می کند و به دلیل سبکی به سیستم خلا برای هواگیری نیازی ندارد.

بهداشت مایع ظرف شویی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین دلیل در مراحل تولید مورد آزمایش قرار می گیرد تا عدم آلودگی میکروبی آن تأیید شود. سپس برای بسته بندی از سالن ساخت به سالن بسته بندی منتقل می شود. در این سالن نیز تمام متریال ها شامل: دیوار، سقف، کف، تهویه، نور سالن و در نهایت بستر بهداشتی برای بسته بندی مورد توجه قرار می گیرند.

تجهیزات لازم برای راه اندازی خط تولید مواد شویندهرا چگونه تهیه کنیم ؟

برای راه اندازی خط تولید مواد شوینده علاوه بر أخذ مجوز، فراهم کردن محیط بهداشتی، تهیه مواد اولیه مرغوب که لازمه تولید بهترین شوینده ها هستند، شما به یک فرمولاسیون خوب و کارشناسی شده نیاز دارید. به همین دلیل باید کارشناسان کاربلد و مجربی را انتخاب کنید که بتوانند تجهیزات و امکانات را به طور دقیق کنترل کنند. علاوه بر آن تجهیزات ساخت و بسته بندی مواد نیز باید باکیفیت و استاندارد باشند تا بتوانید در این جهت به پیروزیت برسید چون دستگاه ها و تجهیزات نیز در کیفیت نهایی نقش اساسی دارند. به همین دلیل بهتر است با یک شرکت پیروز و معتبر همکاری کنید تا ناخواسته متحمل ضرر و زیان نشوید.

در این راستا ما پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم. شرکت ماشین سازی حسنی بزرگ ترین مجموعه در عرصه راه اندازی خط تولید مواد شوینده است و تمام دستگاه های روز دنیا را با ضمانت و گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می دهد. بنابراین می توانید با اطمینان از این مجموعه دستگاه های مورد نیاز خود را که با پیشرفته ترین تکنولوژی تولید شده اند با هزینه بسیار معقول و مناسب خریداری کنید. اعتماد و اطمینان لازمه پیروزیت در هر جهتی است. شما می توانید به شرکت ماشین سازی حسنی اعتماد کرده و کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر از نوع دستگاه ها و قیمت آن ها کافی است از طریق لینک زیر مستقیم وارد سایت ماشین سازی حسنی شوید.

https://www.novinebtekar.ir

از این که تا پایان مقاله با ما همراه بودید سپاسگذاریم.

منبع: شفقنا اقتصادی

به "نحوه راه اندازی خط تولید مواد شوینده شامپو و مایع ظرفشویی - ماشین سازی حسنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه راه اندازی خط تولید مواد شوینده شامپو و مایع ظرفشویی - ماشین سازی حسنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید