بقای بشر در معرض خطر؛ تولد نوزادان پسر با بیضه های معیوب به دلیل آلودگی ها

به گزارش وبلاگ لوازم آشپزخانه، روزیاتو/ به تازگی تحقیقی منتشر شده که مؤید نتایج پژوهش های پیشین درباره اثر منفی آلودگی های محیطی بر توانایی فراوری مثل انسان است. این اثر تا حدی است که بقای بشر را به خطر انداخته است.

بقای بشر در معرض خطر؛ تولد نوزادان پسر با بیضه های معیوب به دلیل آلودگی ها

محققان آژانس سلامت عمومی فرانسه متوجه تولد پسرانی با بیضه های معیوب شدند، مسئله ای که می تواند باعث کاهش توانایی باروری فرد گردد. آن ها متوجه شدند این پسران عمدتاً از مناطقی بودند که در آنجا معدن ذغال سنگ و کارخانه فراوری فلز وجود داشت.

این محققان برای پژوهش خود 89،382 پسر فرانسوی مبتلا به کریپتورکیدیسم (Cryptorchidism) یا همان نهفتگی بیضه را مورد آنالیز قرار دادند، نقصی مادرزادی که با عدم حضور یکی از بیضه ها یا هر دوی آن ها در کیسه بیضه همراه است.

نهفتگی بیضه در اغلب موارد طی 6 ماه بعدی تولد خود به خود رفع می گردد. اما این پسران فرانسوی که همگی زیر 7 سال بودند و در سال های 2002 تا 2004 مورد مطالعه قرار گرفتند، برای حل مشکل نهفتگی بیضه خود احتیاج به جراحی داشتند چون به طور اتوماتیک رفع نشده بود.

طبق اعلام انجمن فراوری مثل و رویان شناسی اروپا، از هر 100 نوزاد پسر یکی پیش از رسیدن به یک سالگی به این عمل جراحی احتیاج دارد، در غیراینصورت ممکن است تا انتها عمر دچار مسائل باروری گردد و ریسک ابتلا به سرطان بیضه در او بالا رود.

محققان فرانسوی پی بردند در فاصله سال های 2002 تا 2004 تعداد موارد احتیاجمند جراحی این مشکل، 36 درصد افزایش یافته بود.

پژوهشگران با آنالیز محل زندگی این پسران متوجه شدند احتمال نهفتگی یکی از بیضه ها در پسرانی که در مناطق آلوده تر - مکان هایی که در آن ها معدن ذغال سنگ وجود داشت - زندگی می کردند 2 برابر بیشتر بود. احتمال نهفتگی هر دو بیضه هم در این پسران 5 برابر بیشتر بود.

پژوهش های پیشین از کوچک شدن آلت تناسلی مردان و کاهش تعداد اسپرم ها حکایت دارد.

این نخستین بار نیست که محققان شاهد اثر مخرب عوامل محیطی همچون آلودگی بر توانایی فراوری مثل انسان هستند.

همه گیرشناسی به نام شانا سوآن نزدیک به 2 دهه را صرف تحقیق درباره نحوه اثرگذاری سبک زندگی و محیط بر هورمون ها و توانایی فراوری مثل ما نموده است.

او در کتاب جدیدش با استفاده از پژوهش خود شرح می دهد که چگونه مواد شیمیایی پنهان در گرد و غبار، چسب ها و پلاستیک باعث کاهش تعداد اسپرم ها، اندازه آلت تناسلی مردان و به طور کلی توانایی فراوری مثل در افراد بزرگسال، بچه ها و جنین ها می گردد.

چون این مواد شیمیایی در نحوه فراوری هورمون ها از غدد درون ریز بدن خلل وارد می نماید. این اختلال می تواند منجر به چاقی، کاهش ضریب هوشی و زایمان زودرس گردد. این امر می تواند باعث کاهش فراوری هورمون تستوسترون، تعداد اسپرم ها، قدرت باروری و اندازه آلت تناسلی مردان هم گردد.

در صورت قرارگیری در معرض این مواد شیمیایی در دوران بارداری، اختلال در غدد درون ریز مادر می تواند بر روی جنین اثر بگذارد. این مواد شیمیایی می توانند به وسیله شیر مادر هم به نوزاد منتقل شوند.

سوآن در کتاب خود می نویسد: نوزادان حالا به دلیل موادی که در دوران جنینی در رحم مادر جذب بدن شان شده است، در حالی پا به این جهان می گذارند که خود از قبل آلوده به مواد شیمیایی هستند.

سوآن توصیه می نماید برای جلوگیری از آثار ضد باروری مواد شیمیایی و پلاستیک، تماس روزانه خود با آن ها را به حداقل برسانید.

منبع: همگردی

به "بقای بشر در معرض خطر؛ تولد نوزادان پسر با بیضه های معیوب به دلیل آلودگی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بقای بشر در معرض خطر؛ تولد نوزادان پسر با بیضه های معیوب به دلیل آلودگی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید