طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی

به گزارش وبلاگ لوازم آشپزخانه، مرغ شکم پروقتی با سلیقه مکزیکی ها پخته گردد تند خواهد بود و بسیار لذیذ،چون غذاهای مکزیکی در دنیا شهره هستند.

طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی

به گزارش وبلاگ لوازم آشپزخانه به نقل ازپارس ناز

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن کانولا

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

1 عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده

1 عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده

یک عدد پیاز خرد شده

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

115 گرم پنیر خامه ای

نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده

3 عدد سینه مرغ بدون استخوان

2 قاشق چایخوری نمک

2 قاشق چایخوری پودر چیلی

2 قاشق چایخوری زیره سبز

2 قاشق چایخوری پودر سیر

3 قاشق غذاخوری روغن کانولا

طرز تهیه:

1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه نموده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه نموده و هم بزنید.

2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه نموده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.

3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز گردد. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.

4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.

5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.

6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید